Fòrum Social Català 2014

Por , 10 abril, 2014 13:21

Fòrum Social Català

El Forn de teatre Pa’tothom participarà en aquest esdeveniment que és un espai de reflexió, trobada i confluència a la ciutadania i als moviments socials catalans, per proposar un altre món possible davant aquest model capitalista que dia rere dia aprofundeix en les seves polítiques capitalistes i neoliberals, espoliant els recursos dels pobles dels països més empobrits.

L’aparició de la crisi ha mostrat obertament que aquest espoli també s’està fent a casa nostra, i és per això que cal fer front els dictats de la troika i les polítiques i pressupostos antisocials dels governs espanyol i català, per tornar a proclamar que un altre món és urgent i necessari.

 

Pots consultar el programa FSC2014

o mirar-ho al Setmanari la Directa

Dates 11, 12 i 13 d’abril
Lloc: Universitat de Barcelona i Plaça Catalunya

 

 

 

 

 

No se permiten comentarios

Panorama Theme by Themocracy